Kik vagyunk?

Több mint 20 éve dobog szívünk a hűtés- és klímatechnikai megoldásokért. Amikor sikerül az ügyfeleink elképzeléseit megvalósítani, amikor egy rendszer összeáll és tökéletesen működik, az inspirál és hajt bennünket előre mind a mai napig.

IceStar Szerviz csapata

Vállalkozásunk nem csupán technológiai megoldásokról szól. Hiszünk abban, hogy a szakértelmen és az etikus magatartáson alapuló értékek hozzák meg az hosszú távú sikert. Meggyőződésünk, hogy ennek köszönhetően váltunk az iparág meghatározó szereplőjévé Debrecenben és a keleti régióban.


Történetünk

2000-ben Balogh János alig néhány munkatárssal alapította meg az ICE-STAR Kft.-t. Akkor még nem is sejtettük, hogy 20 év múlva három cégből álló cégcsoporttá fejlődünk, ahol közel 50 remek munkatársunkkal állhatunk ügyfeleink szolgálatára.

ICE-STAR Kft. alapítotásakor munkatársak

A megnövekedett igényeknek köszönhetően mára az ICE-STAR Kft. a klíma- és légtechnikai berendezések, alkatrészek nagykereskedelmi disztribúcióját végzi.

Az ICE-STAR Szerviz Kft. munkatársaival kifejezetten a hűtés- és klímatechnikai kivitelezésre, szervizelésre specializálódtunk.

Cégcsoportunk harmadik tagja a Solar Green Energy Kft., ahol a kollégák napelemrendszerek teljeskörű kivitelezésével járulnak hozzá egy fenntarthatóbb jövőhöz.

Alapértékeink

Szakértő: minőségi szolgáltatást tudásunk folyamatos fejlesztésével érhetünk el, ezért folyamatosan képezzük munkatársainkat, megosztjuk egymással a tapasztalatainkat, részt veszünk az összes fontos szakmai kiállításon.

Etikus: vállalkozásunk szívügye, hogy megbízhatóan szolgáljuk ki ügyfeleinket és partnereinket. Saját etikai kódexünkben lefektettük azokat az alapelveket, amit minden munkatársunktól elvárunk.

Családias: törekszünk az inspiráló munkakörnyezet és a családias légkör megteremtésére. Rendszeresen szervezünk közös programokat, ahol munkán kívül kötetlenül lehetünk együtt.

Ügyfélközpontú: ügyfeleink igényeinek figyelembevételével az elégedettségük maximalizálására fókuszálunk.

ICE-STAR Kft. alapértékei

Környezetünkért tett lépéseink

Indulásunk óta elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy minél több vállalkozásnak és háztartásnak biztosítsunk olyan modern, energiahatékony hűtésrendszert vagy klímamegoldást, amely akár évtizedeken keresztül biztosítja a hatékony működést.

ICE-STAR Kft. debreceni telephely

Debreceni telephelyünk megújuló energiaforrásokkal is működik, beleértve a napelemeket, a hőszivattyús rendszert.

Zöld rendszámmal rendelkező tisztán elektromos és plug-in hibrid hajtású gépjárművekkel bővítettük flottánkat.

Munkánkat az iparági szabványok szerint végezzük, így a hűtés- és klímatechnikai kivitelezéseink megfelelnek a legmagasabb biztonsági, minőségi és környezetvédelmi követelményeknek.

Miért az ICE-STAR Szerviz?

20

éves szakmai tapasztalat

20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk hűtés-, klíma- és légtechnikai rendszerek tervezésében, kivitelezésében és karbantartásában, így biztos lehet abban, hogy tapasztalt, megbízható partnerére talál Bennünk.

40

fős szakembergárda

Komolyan vesszük szakembereink oktatását, akik a hatósági szakvizsgákon túl meghatározott terv szerint rendszeres továbbképzéseken is részt vesznek gyártói háttértámogatással.

100

100%-os munkavégzés és garancia

Rugalmasan, gyors reakcióidővel végezzük a munkánkat. Ez különösen hibaelhárításakor kulcsfontosságú, amikor minden percnyi állásidő komoly költségbe kerülhet Önnek.

Vezetőségünk

Szabó Zsolt ügyvezető, tulajdonos

Balogh János tulajdonos

Rácz Tamás műszaki igazgató

Rácz István érdi kirendeltségvezető

Farkas Zsuzsanna irodavezető

Szirák Árpád László kazincbarcikai kirendeltségvezető

Karrier

Ha érdeklik a legmodernebb klíma- és hűtéstechnikai megoldások, és szeretne tagja lenni egy igazán összetartó csapatnak az iparág meghatározó cégénél, akkor bátran jelentkezzen hozzánk.

Tovább a Karrier oldalunkra

Letölthető kiadványaink

Tovább a kiadványok oldalunkra