Hőszivattyú telepítése, beüzemelése

Egy hőszivattyú rendszerrel nemcsak családi házának, intézményének fűtését és hűtését biztosíthatja hatékonyan, de még a melegvíz szükségletét is, mindezt úgy, hogy közben környezetünket is óvjuk.

Új építésű ingatlanoknál a leghatékonyabb a hőszivattyú rendszer telepítése, de olykor meglévő ingatlanok fűtési rendszerének felújításnál is érdemes rá beruházni, hiszen alacsony energiafelhasználása miatt belátható időn belül megtérülő alternatívát jelenthet.

Tartsa szem előtt a jövőt, ha kivitelezőt választ

A hőszivattyú olyan hosszú távú befektetés, amely akár évtizedeken keresztül biztosíthat megbízható fűtést.

Ezért azt javasoljuk, hogy olyan szakembert válasszon, aki rendelkezik a megfelelő tapasztalattal és tudással, hiszen már a tervezés is kulcsfontosságú.

Fedezze fel a jövő fűtési és hűtési technológiáját a hőszivattyúval, és engedje meg nekünk, hogy segítsünk Önnek ezen az izgalmas úton!

Miért érdemes velünk?

 • Értékes tapasztalatok

  Az elmúlt évtizedben számos gyártó hőszivattyúját leteszteltük, kipróbáltuk, tapasztalatokat gyűjtöttünk, így biztosan megtaláljuk a legjobb megoldást Önnek.

 • Teljeskörű megoldások

  A helyszín és az igények felmérésétől kezdve a hőszivattyú rendszer megtervezésében, a berendezések beszerzésében, kivitelezésben, beüzemelésben, garancia ellátásban, karbantartásban és szervizelésben is számíthat ránk.

 • Folyamatosan képezzük magunkat

  Naprakészek vagyunk a legújabb hőszivattyú technológiában, hiszen gyártói háttértámogatással és szakmai tréningeken folyamatosan fejlesztjük tudásunkat.

 • Egyénre szabott megoldások

  Nem az a célunk, hogy rásózzunk Önre egy hőszivattyút, hanem hogy alaposan felmérve az igényeit mérnökeink a legjobb rendszert rakják össze Önnek.

 • Garancia

  Minden telepítésünkre garanciát vállalunk, hogy nyugodt szívvel használhassa új hőszivattyúját.

 • Ügyelünk a tisztaságra

  A tisztaságra és rendre egyaránt ügyelünk hőszivattyú telepítés során gondoskodva arról, hogy az Ön otthona makulátlan maradjon a befejezett munka után.

 • Telepítés után is számíthat ránk

  Törekszünk a korrekt és gyors szervizelésre, az alapos karbantartások elvégzésére. Hiszünk a hosszú távú partneri kapcsolatok erejében. 2000 óta változatlan cégünk telefonszáma, amin elérhetnek bennünket ügyfeleink, és ezt a jövőben sem szeretnénk megváltoztatni.

Ügyfeleink rólunk

Forgalmazott hőszivattyú márkáink

Az elmúlt évtizedben számos gyártó hőszivattyúját teszteltük, tapasztalatokat gyűjtöttünk, és ezek alapján a japán DAIKIN és PANASONIC hőszivattyúkat bátran javasoljuk páratlan megbízhatóságuk és minőségük miatt.

Mennyibe kerül egy hőszivattyú?

Szeretne egy gyors költségbecslést arról, hogy mennyibe kerülhet Önnek egy hőszivattyú beruházás?
Válaszoljon mindössze 5 kérdésre, amelyet követően egy előzetes költségbecslést adunk a hőszivattyú rendszerére.

Hőszivattyú kalkulátor

Szeretne személyre szabott ajánlatot?

Kattintson az Ajánlatkérés gombra, majd az adatai megadását követően munkatársaink 48 órán belül felkeresik Önt a megadott elérhetőségén személyre szabott ajánlat kapcsán.

Ajánlatkérés