Szerviz, karbantartás, üzemeltetés

Klímatelepítés ICE-STAR Szerviz Kft.

Zörög? Melegszik? Megállt?

Az egyszerű klímáktól a hőszivattyús rendszereken át a világszínvonalú vegyipari hűtőrendszerek üzemeltetéséig széles skálán rendelkezünk szervizelési, karbantartási és üzemeltetési tapasztalattal, így bizalommal fordulhat hozzánk.

A szakszerű és rendszeres karbantartások elvégzésével hozzájárulhat hogy berendezései - legyen szó klímáról, hőszivattyúról vagy akár ipari hűtésrendszerről – hosszú évek múlva is megbízhatóan működjenek.

Azonnali szerviz és hibaelhárítás

Klímakarbantartás ICE-STAR Szerviz Kft.

Kisebb javításokat akár azonnal, nagyobbakat egy árajánlat elfogadása követően ütemezve végzünk el Önnek.

A javítási munkánk lényege, hogy megtaláljuk a hibás működést okozó alkatrészt, és annak javításán túl az általa okozott közvetett károsodásokat is kijavítsuk, megelőzzük, hogy rendszere a jövőben is megbízhatóan szolgálhassa az Ön érdekeit.


Kérje ajánlatunkat tapasztalt szakértőinktől, és tudja biztonságban rendszerét akár már holnap!

Klímakarbantartás ICE-STAR Szerviz Kft.

Miben fordulhat hozzánk?

ipari hűtés Debrecen ICE-STAR Szerviz Kft.

Hűtésrendszerek karbantartása és szervizelése

Nagy tapasztalattal rendelkezünk ipari- és kereskedelmi hűtésrendszerek teljeskörű karbantartásában és szervizelésében, beleértve a mechanikus, elektromos, kalorikus, hidraulikus munkákat.

Klímatelepítés Debrecen ICE-STAR Szerviz Kft

Klímakarbantartás és javítás

A klímaberendezés légszűrőinek tisztítása vagy cseréje, a beltéri egység gomba-és baktérium mentesítése speciális eszközökkel, a kültéri egység tisztítása, elektromos egységek szemrevételezése valamint hőmérsékletmérés.

Hőszivattyú telepítés és beüzemelés ICE-STAR Szerviz Kft.jpg

Hőszivattyú karbantartás és javítás

A hőszivattyú rendszer vizuális és működési ellenőrzése beleértve a teljesítmény-ellenőrzést, a fűtő- és hűtőközeg szintjének ellenőrzését, az elektromos alkatrészek, kompresszor ellenőrzését szükség esetén javítását valamint az üzempróbát.

Miért érdemes velünk?

 • Több, mint 20 éves szakmai tapasztalat

  A több ezer klíma mellett több száz ipari –és kereskedelmi hűtésrendszert, hőszivattyút telepítettünk valamint tartunk karban, szervizelünk, így széleskörű tapasztalatra tettünk szert.

 • 15 db jól felszerelt szervizautó

  Szervizautóink jól felszereltek a javításokhoz szükséges modern szerszámokkal, így a hibaelhárítások többsége a helyszínen azonnal elvégezhető.

 • 40 fős képzett csapat

  Szervizes kollégáink nap, mint nap meghibásodásokat javítanak, problémákat oldanak meg értékes tapasztalatokra szert téve. Naprakészek vagyunk a legújabb technológiákban, hiszen szakmai képzésekkel és gyártói háttértámogatással folyamatosan fejlesztjük tudásunkat.

 • A jó barátság alapja a pontos elszámolás

  Minden esetben elektronikus munkalapot állítunk ki Önnek, amely tartalmazza a javított/karbantartott berendezés típusát, az elvégzett munkát, a munka során felhasznált anyagokat, beépített alkatrészeket valamint az eltöltött munkaidőt is.

 • Rugalmasság és a gyors reakcióidő

  100%-al törekszünk a rugalmasságra és a gyors reakcióidőre. Ez különösen hibaelhárításkor kulcsfontosságú, amikor minden percnyi állásidő komoly költségbe kerülhet Önnek.

 • Egyedi árképzés és extra szolgáltatások

  Legyen szó karbantartásról vagy szervizelésről, a szerződött partnereink számára kedvezményes árképzés és speciális szolgáltatásokat biztosítunk.

 • Korszerű távfelügyeleti rendszer

  A legkorszerűbb, webszerver alapú távfelügyeleti rendszerekkel a nap 24 órájában biztonságban tudhatja gépészeti berendezéseit és épületét, és az esetleges hibákról, kritikus értékekről akár sms- vagy e-mail értesítést is kaphat.

 • Mérnöki szaktanácsadás

  Mérnöki szaktanácsadás szolgáltatásunk keretében mérnökeink átfogó elemzést készítenek Önnek konkrét hatékonyságnövelő javaslatokat és megoldásokat felvázolva hűtésrendszeréről. Igény esetén azokat meg is valósítjuk.

 • Kiterjesztett üzemeltetési szolgáltatás

  Megrendelői igénytől függően állandó személyzetet is tudunk biztosítani az Ön telephelyén. Munkatársaink így akár napi/heti/havi szinten tudják ellenőrizni a rendszer helyes működését és a legkisebb meghibásodás esetén is azonnali helyszíni beavatkozásra képesek.

Ügyfeleink rólunk

Szeretne személyre szabott ajánlatot?

Kattintson az Ajánlatkérés gombra, majd az adatai megadását követően munkatársaink 48 órán belül felkeresik Önt a megadott elérhetőségén személyre szabott ajánlat kapcsán.

Ajánlatkérés