Egyedülálló klímaelválasztás

Az épületek ajtónyílásai gyakran jelentenek problémát, mert huzat van, bejön a hideg, kimegy a meleg, vagy fordítva. Ha az ajtó zárása logisztikai vagy kényelmi szempontból nem elfogadható, ott lépünk mi a képbe! A holland Biddle klímaelválasztó berendezések régiós képviseleteként olyan légfüggöny van a kezünkben, amellyel meg tudjuk adni a szabad mozgás lehetőségét a kapukban úgy, hogy közben óriási mennyiségű hőenergiát takarítunk meg.

Hol a leghasznosabb a BIDDLE klímaelválasztás?

Hűtőház, mélyhűtőkamra

Ahol az ajtó két oldalán egész nap -20°C és a +10°C a hőmérséklet, napi többszáz kWh energiaveszteség is létre jöhet. Jegesedő gépészet, amortizálódó berendezés...

Gyártóüzem

A 4x5 méteres kaput télen is ki kell nyitni. Bent fontos az állandó hőmérséklet vagy a páratartalom? Az ajtó mellett értékes munkavállalók dolgoznak?

Üzlettér, hotel bejárata

Ön prémium termékként tekint a saját vállalkozására, igaz? Prémium élményt szeretne adni vevőinek, kollégáinak? Hogy engedheti meg, hogy télen fázzanak, nyáron izzadjanak bent?

Mitől egyedi a BIDDLE klímaelválasztás szolgáltatásunk?

 • Több száz telepített BIDDLE berendezés

  Országszerte már több száz BIDDLE klímaelválasztó berendezést telepítettünk, így nagyon szívesen mutatunk referencia helyeket, ahol működés közben is megtekintheti a berendezéseket, valós felhasználói tapasztalatokat hallva.

 • Hőkamerás mérés a megrendelő jelenlétében

  Garanciát vállalunk arra, hogy az általunk telepített automatikus vezérlésű klímaelválasztó berendezés ténylegesen lezárja az ajtónyílást, és ezt a Megrendelő jelenlétében egy erre a célra kifejlesztett hőkamerás mérési összeállítással bizonyítjuk.

 • Egyedi BIDDLE szabadalmak a tökéletes zárásért

  A BIDDLE berendezések által kifújt légsugár egy szabadalmaztatott kettős egyenirányító kifúvórácsban jön létre, ami teljesen lamináris kilépő légtömeget eredményez. Az így kapott légáram erősségét a berendezés fokozatmentesen, automatikusan szabályozza, így a zárás mindig tökéletes.

 • Előzetes szimuláció, bizonyított energiamegtakarítás

  A BIDDLE-el elért drasztikus energiamegtakarítást a szimulációs környezetünkben számszerűsíteni is tudjuk, így a beruházáshoz pusztán ebből megtérülési időt rendelünk, amely hűtőházi környezetben jellemzően kevesebb, mint egy év!

 • TAO+EKR visszatérítések lehetősége

  A bizonyított energiamegtakarítás miatt a BIDDLE energiahatékonyságot növelő beruházásnak minősül, így nagy valószínűséggel jelentős része leírható TAO-ból, illetve a megtakarított energia az EKR keretében értékesíthető. Ezek együtt több millió forintot hoznak vissza a cég kasszájába az energiamegtakarításon felül.

 • A kivitelezést követően is számíthat ránk

  Törekszünk a korrekt és gyors szervizelésre, az alapos karbantartások elvégzésére. Hiszünk a hosszú távú partneri kapcsolatok erejében. 2000 óta változatlan cégünk telefonszáma, amin elérhetnek bennünket ügyfeleink, és ezt a jövőben sem szeretnénk megváltoztatni.

Ügyfeleink rólunk

Szeretne személyre szabott ajánlatot?

Kattintson az Ajánlatkérés gombra, majd az adatai megadását követően munkatársaink 48 órán belül felkeresik Önt a megadott elérhetőségén személyre szabott ajánlat kapcsán.

Ajánlatkérés