FUJITSU klíma

A FUJITSU klímaberendezések a precíz japán tervezésnek köszönhetően egyértelműen a prémium minőséget képviselik. A világszerte ismert és népszerű japán Fujitsu General Ltd. által gyártott FUJITSU klíma múltja már egészen 1936-ra nyúlik vissza.

A széles termékpalettát a kiemelkedő megbízhatóság, a rendkívül alacsony zajszint, az innovatív és az energiahatékony technológia jellemi.

A minőségbe vetett gyártói bizalmat misem bizonyatja jobban, mint az a tény, hogy a FUJITSU lakossági klímák esetén akár 10 év kiterjesztett jótállás is elérhető!

FUJITSU megoldásaink

FUJITSU lakossági klíma

Családi házak, lakások, társasházak, irodák számára teljeskörű FUJITSU klímatelepítés. Igényfelmérés, tanácsadás, tervezés, szakszerű kivitelezés, klímakarbantartás és javítás.

FUJITSU ipari klimatizálás

Ipari és kereskedelmi épületkomplexumokhoz FUJITSU klímaberendezések és VRF rendszerek teljeskörű megtervezése, kivitelezése, üzemeltetése, karbantartása és szervizelése.

Töltse le kiadványunkat

Letöltés

FUJITSU oldalfali split klímatípusok

FUJITSU ECO klíma

Magas minőségű, belépő kategóriás FUJITSU klíma

Funkciók: ECO mód, éjszakai mód, turbó üzemmód, szupercsendes ventilátor, párátlanító, 2 irányú légterelés

FUJITSU STANDARD klíma

Letisztult forma, csendes működés

Funkciók: temperálási funkció, ECO mód, éjszakai mód, turbó üzemmód, szupercsendes ventilátor, párátlanító, 4 irányú automatikus légterelés, negatív-ion szagtalanító szűrő, alma-katekin szűrő, opcionális WIFI

FUJITSU DESIGN klíma

Gyönyörű formatervezés

Funkciók: automatikus hűtés-fűtés átváltás, heti programozhatóság, temperálási funkció, ECO mód, éjszakai mód, turbó üzemmód, szupercsendes ventilátor, párátlanító, 4 irányú automatikus légterelés, negatív-ion szagtalanító szűrő, alma-katekin szűrő, opcionális WIFI

FUJITSU NocriaX klíma

Csúcsmodell, a FUJITSU klíma zászlós hajója

Funkciók: kétoldali kiegészítő ventilátoregység, mozgásérzékelő, plazmaszűrő, 4 irányú automatikus légterelés, ECO mód, éjszakai mód, turbó üzemmód, automatikus hűtés-fűtés átváltás, automatikus szűrőtiszítás, WIFI

Töltse le kiadványunkat

Tekintse meg a lakossági Fujitsu klíma megoldások kiadványunkat, ahol részleteiben is tájékozódhat az egyes klímatípusokról.

Mennyibe kerül a klímatelepítés?

2024-től egy lakossági oldalfali split klíma telepítésének ára: Klímaberendezés telepítésének munkadíja 80.000 Ft + Áfától Klímaberendezés telepítésének anyagdíja 50.000 Ft + Áfától A tájékoztatás nem teljes körű, személyre szabott és egyedi árajánlatért kattintson ide.

Ügyfeleink rólunk

Szeretne személyre szabott ajánlatot?

Kattintson az Ajánlatkérés gombra, majd az adatai megadását követően munkatársaink 48 órán belül felkeresik Önt a megadott elérhetőségén személyre szabott ajánlat kapcsán.

Ajánlatkérés