BIDDLE klímaelválasztás

Ha az ajtó zárása logisztikai vagy kényelmi szempontból nem elfogadható, ott a BIDDLE a megoldás! A holland BIDDLE klímaelválasztó berendezések hivatalos forgalmazójaként olyan légfüggöny van a kezünkben, amellyel meg tudjuk adni a szabad mozgás lehetőségét a kapukban úgy, hogy közben óriási mennyiségű hőenergiát takarítunk meg.
A bizonyított energiamegtakarítás miatt a BIDDLE energiahatékonyságot növelő beruházásnak minősül, így nagy valószínűséggel jelentős része leírható TAO-ból, illetve a megtakarított energia az EKR keretében értékesíthető. Ezek együtt több millió forintot hozhatnak vissza a cég kasszájába az energiamegtakarításon felül.
A BIDDLE európai tervezésű és gyártású berendezései számos világszabadalommal is rendelkeznek, valamint 5 év garanciával érhetőek el.

Töltse le kiadványunkat

Letöltés

Hol a leghasznosabb a BIDDLE klímaelválasztás?

Hűtőház, mélyhűtőkamra

Ahol az ajtó két oldalán egész nap -20°C és a +10°C a hőmérséklet, napi többszáz kWh energiaveszteség is létre jöhet. Jegesedő gépészet, amortizálódó berendezés...

Gyártóüzem

A 4x5 méteres kaput télen is ki kell nyitni. Bent fontos az állandó hőmérséklet vagy a páratartalom? Az ajtó mellett értékes munkavállalók dolgoznak?

Üzlettér, hotel bejárata

Ön prémium termékként tekint a saját vállalkozására, igaz? Prémium élményt szeretne adni vevőinek, kollégáinak? Hogy engedheti meg, hogy télen fázzanak, nyáron izzadjanak bent?

Töltse le kiadványunkat

Tekintse meg kiadványunkat, ahol részleteiben is tájékozódhat az energiahatékonyságot növelő BIDDLE beruházás előnyeiről és lehetőségeiről.

Ügyfeleink rólunk

Szeretne személyre szabott ajánlatot?

Kattintson az Ajánlatkérés gombra, majd az adatai megadását követően munkatársaink 48 órán belül felkeresik Önt a megadott elérhetőségén személyre szabott ajánlat kapcsán.

Ajánlatkérés