Ipari- és kereskedelmi hűtésrendszer tervezése, kivitelezése

Tapasztalatból tudjuk, hogy a megfelelő hűtéstechnikai rendszer valós stratégiai előnyt jelenthet vállalkozása számára.

A régió meghatározó hűtéstechnikai szolgáltatójaként egyértelmű célkitűzésünk van: olyan költséghatékony, megbízható és környezetbarát hűtési megoldásokat kínálni partnereinknek, amivel hozzájárulhatunk a sikeresebb vállalkozásukhoz.

Az évtizedek alatt rengeteg tapasztalatra és tudásra tettünk szert ipari –és kereskedelmi hűtésrendszerek teljeskörű megtervezésében, gépbeszerzésben, kivitelezésben és karbantartási, szervizelési, üzemelési feladatokban.

Bízza ránk a hűtéstechnikai beruházását és hagyja, hogy gondoskodjunk minden részletre kiterjedő szolgáltatásunkkal. Önnek nincs más dolga, mint élvezni a hatékony, megbízható hűtési megoldásaink előnyeit.

Hűtéstechnikai megoldásaink

Új ipari hűtésrendszer

Új hűtőkamra, hűtőház, érlelőkamra, terméksokkoló, technológia specifikus hűtés (pl. vegyipar, élelmiszeripar, gyógyszeripar, gyártás stb.) és teljeskörű hűtéstechnika tervezés, kivitelezés.

Új kereskedelmi hűtésrendszer

Kereskedelmi hűtőpult, hűtővitrin, hűtőláda, fagyasztóláda, hűtősziget, fali hűtő, fali mélyhűtő tervezése, kivitelezése és beüzemelése.

Meglévő hűtésrendszer korszerűsítés

A meglévő ipari- és kereskedelmi hűtésrendszerek energetikai korszerűsítése, felújítása.

Miért érdemes az ICE-STAR Szervizre bíznia hűtésrendszerét?

 • A tapasztalat garanciája

  Szakértő kollégáink nap, mint nap ipari és kereskedelmi környezetben végeznek hűtéstechnikai munkát értékes tapasztalatokra szert téve. Naprakészek vagyunk a legújabb hűtéstechnológiákban, hiszen szakmai képzésekkel és gyártói háttértámogatással folyamatosan fejlesztjük tudásunkat.

 • Levesszük válláról a terhet

  Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, beleértve a tervezést, a beszerzést, a kivitelezést és a karbantartást. Ez azt jelenti, hogy Önnek nem kell aggódnia a projekt részleteivel kapcsolatban, mi levesszük ezt a terhet a válláról.

 • Egyedi igényre szabott szaktanácsadás

  Mérnök munkatársainkkal segítünk a hűtésrendszer tervezésében és az ügyféligények pontos felmérésében. Megoldási javaslatokat kidolgozva tanácsot adunk a legjobb hűtési rendszer kiválasztásában.

 • Energiatakarékosság

  Az ipari hűtési rendszerek szabályozásával és automatizálásával segíthetünk energiatakarékosságot elérni és a folyamatok hatékonyságát növelni.

 • Fókuszban a minőség és biztonság

  Munkánkat az iparági szabványok szerint végezzük, így a hűtéstechnikai kivitelezéseink megfelelnek a legmagasabb biztonsági és minőségi követelményeknek.

 • Felelősségbiztosítás az extra védelemért

  Azért, hogy a lehető legnagyobb gondossággal és szakértelemmel járjunk el a kivitelezés során, cégünk kivitelezői felelősségbiztosítással is rendelkezik, amely extra biztonságot jelent ügyfeleinknek.

 • Garancia

  Minden telepítésünkre garanciát vállalunk, hogy nyugodt szívvel használhassa új hűtésrendszerét.

 • Kiterjesztett biztonság

  Új ipari vagy kereskedelmi hűtésrendszer kivitelezés esetén egy exkluzív, kiterjesztett jótállási szolgáltatás is opcionálisan elérhető a garanciaidőszakot követő évre, évekre.

 • A kivitelezést követően is számíthat ránk

  Törekszünk a korrekt és gyors szervizelésre, az alapos karbantartások elvégzésére. Hiszünk a hosszú távú partneri kapcsolatok erejében. 2000 óta változatlan cégünk telefonszáma, amin elérhetnek bennünket ügyfeleink, és ezt a jövőben sem szeretnénk megváltoztatni.

Ügyfeleink rólunk

Szeretne személyre szabott ajánlatot?

Kattintson az Ajánlatkérés gombra, majd az adatai megadását követően munkatársaink 48 órán belül felkeresik Önt a megadott elérhetőségén személyre szabott ajánlat kapcsán.

Ajánlatkérés