A hűtés- és klímatechnika SZAKÉRTŐJE

Szabó Zsolt, ügyvezető

Amikor megszületik az ötlet egy új hűtési rendszerről, klimatizálásról vagy hőszivattyúról, amit alaposan meg kell tervezni, majd a gépeket megrendelni, azokat precízen beépíteni, a rendszert beüzemelni ezek olyan feladatok, amely sok ember összehangolt munkáját igénylik.

De a végén olyan fantasztikus érzés minden résztvevő számára az, amikor az ötletből valóság lesz, a rendszer összeáll és tökéletesen működik. Ha olykor kihívásokkal is jár, végeredményében mindig örömet okoz számunkra ez a munka immáron több, mint 20 éve.

Szabó Zsolt, ügyvezető

Szolgáltatásaink

Megbízható hozzáállás,
profi szolgáltatás

Megbízható hozzáállás, profi szolgáltatás

Minőségi szolgáltatást tudásunk folyamatos fejlesztésével érhetünk el, ezért különösen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy csapatunk felkészült és naprakész legyen. Megosztjuk egymással a napi tapasztalatokat, képezzük munkatársainkat, inspirálódunk az összes fontos szakmai kiállításon.

Hiszünk abban, hogy a szakértelmen és az etikus magatartáson alapuló értékek hozzák meg a hosszú távú sikert. Meggyőződésünk, hogy ennek köszönhetően váltunk az iparág meghatározó szereplőjévé Debrecenben és a keleti régióban.

Ismerje meg történetünket

Miért az ICE-STAR Szerviz?

20

éves szakmai tapasztalat

20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk hűtés-, klíma- és légtechnikai rendszerek tervezésében, kivitelezésében és karbantartásában, így biztos lehet abban, hogy tapasztalt, megbízható partnerére talál Bennünk.

40

fős szakembergárda

Komolyan vesszük szakembereink oktatását, akik a hatósági szakvizsgákon túl meghatározott terv szerint rendszeres továbbképzéseken is részt vesznek gyártói háttértámogatással.

100

100%-os munkavégzés és garancia

Rugalmasan, gyors reakcióidővel végezzük a munkánkat. Ez különösen hibaelhárításakor kulcsfontosságú, amikor minden percnyi állásidő komoly költségbe kerülhet Önnek.

Ügyfeleink rólunk

Akikkel együtt dolgozunk

Lidl Wolt Teva NI Nádudvari BorsodChem
További referenciákért kattintson ide!

Ajánlatkérés

Ha kérdése van vagy személyre szabott ajánlatot szeretne, bátran lépjen velünk kapcsolatba. Kattintson az Ajánlatkérés gombra, majd az adatai megadását követően munkatársaink 48 órán belül felkeresik Önt a megadott elérhetőségén.

Ajánlatkérés