Klíma, klímarendszerek telepítése

Képzelje el, hogy otthonába mindig az optimális hőmérséklet és friss levegő várja Önt, vagy azt, hogy a munkahelyen hatékonyabban és komfortosabban folyik a munka. Mindez csak néhány érv egy jól megválasztott és telepített klíma berendezés mellett.

A klíma megteremti az optimális hőmérsékletet a lakóterekben, így a forró nyári napokon vagy hideg téli estéken is kellemes környezetet biztosít.

Az újgenerációs fűtésre is optimalizált klímaberendezések rendkívül energiatakarékosak és hatékonyak, amivel a rezsiköltségeit is csökkentheti.

Az optimális hőmérséklet mellett tisztább levegőt is biztosít, hiszen egyes klímatípusok megszűrik a levegőt eltávolítva a port, a szennyező anyagokat és az allergéneket.

Az egyszerűtől a nagyszabású klímarendszerekig

Egy jól telepített és karbantartott klíma sok-sok éven át kiszolgálja Önt, nem utolsó sorban az ingatlan értékét is növeli.

Büszkék vagyunk rá, hogy már több ezer klímaberendezést telepítettünk az otthoni split klímáktól egészen a hatalmas ipari és kereskedelmi klíma- és légtechnikai rendszerekig.

Legyen bármilyen kihívás vagy igény klíma kapcsán, mi a legmagasabb színvonalú megoldásokkal állunk rendelkezésére.

Miért az ICE-STAR Szerviztől érdemes beszereznie klímáját?

 • 1 000+ klíma készletről

  Átlagosan több, mint 1000 db klíma áll rendelkezésre készletről, azonnal

 • 20 kiállított klíma bemutatótermünkben

  Debreceni bemutatótermünkben 4 márka 20 klíma típusát élőben is megtekintheti, kipróbálhatja.

 • A minőség igenis számít

  Kizárólag a legjobb minőségű klímaberendezéseket és alkatrészeket használjuk, hogy hosszú távú működést és megbízhatóságot biztosítsunk.

 • Több ezer telepített klíma

  Rengeteg klímát telepítettünk már ipari, kereskedelmi cégeknek és háztartásoknak egyaránt. Széleskörű tapasztalatot szereztünk, így biztosan megtaláljuk a legjobb megoldást Önnek.

 • Teljes körű szolgáltatás

  Nemcsak a klíma telepítését vállaljuk, hanem karbantartást és javítást is. 2000 óta változatlan cégünk telefonszáma, amin elérhetnek ügyfeleink, és ezt a jövőben sem szeretnénk megváltoztatni.

 • Rezsibarát tippek

  Szívesen adunk tanácsot a megfelelő klíma kiválasztásához és hatékony használatához. Rezsibarát tippeket nyújtva segítünk Önnek a klíma hatékony használatában.

 • Ügyelünk a tisztaságra

  A tisztaságra és rendre egyaránt ügyelünk klímatelepítés során gondoskodva arról, hogy az Ön otthona makulátlan maradjon a befejezett munka után.

 • Garancia

  Minden telepítésünkre garanciát vállalunk, hogy nyugodt szívvel élvezhesse az új klímát. Az általunk forgalmazott klímáknak hivatalos márkaképviselői vagyunk gyártói háttértámogatással, így garanciális kérdésekben is számíthat ránk.

Ügyfeleink rólunk

Forgalmazott klímamárkák

Mennyibe kerül a klímatelepítés?

2024-től egy lakossági oldalfali split klíma telepítésének ára: Klímaberendezés telepítésének munkadíja 80.000 Ft + Áfától Klímaberendezés telepítésének anyagdíja 50.000 Ft + Áfától A tájékoztatás nem teljes körű, személyre szabott és egyedi árajánlatért kattintson ide.

Szeretne személyre szabott ajánlatot?

Kattintson az Ajánlatkérés gombra, majd az adatai megadását követően munkatársaink 48 órán belül felkeresik Önt a megadott elérhetőségén személyre szabott ajánlat kapcsán.

Ajánlatkérés