Miért érdemes HCE partnertől DAIKIN klímát vásárolni?

Miért érdemes HCE partnertől DAIKIN klímát vásárolni?

DAIKIN HCE partner klímatelepítés ICE-STAR Szerviz Kft.

Mit jelent az, hogy DAIKIN HCE partner?

Cégünk, az ICE-STAR Szerviz Kft. hivatalos DAIKIN HCE (Home Comfort Expert) partner. A Home Comfort Expert (HCE) program kifejezetten a végfelhasználó igényeire szabott speciális szolgáltatás. A DAIKIN által nagy odafigyeléssel kiválasztott, a DAIKIN lakossági termékek és a technológia terén nagy tapasztalattal rendelkező klímatelepítő céget takar, akik további, extra háttértámogatást is kapnak a DAIKIN-tól.


Teljeskörű szolgáltatás

Ha Home Comfort Expert klímatelepítőtől vásárol klímát, akkor nem csupán egy egyszerű termékvásárlásról beszélhetünk. Teljeskörű szolgáltatásban részesül az ügyfél, kezdve a tanácsadástól a személyre szabott megoldásokon keresztül a szakszerű telepítésen és karbantartáson át a szervizelésig.


daikin márkabolt ICE-STAR Szerviz Kft.
DAIKIN márkabolt

Tekintse meg élőben is - DAIKIN bemutatófal

A hivatalos HCE partnereknél, így az ICE-STAR Szerviznél is megnézheti, kipróbálhatja a DAIKIN klímaberendezéseket. Jöjjön el személyesen üzletünkbe (4030 Debrecen, Galamb utca 6.) ahol szakértő munkatársaink segítenek eligazodni és kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb berendezést.


DAIKIN klíma készletről

A lakosság által kedvelt DAIKIN klímatípusok raktárról szinte azonnal elérhetőek, így nem kell hosszú ideig várnia, hogy megérkezzen Önhöz a kiválasztott klímaberendezés.


Extra háttértámogatás

HCE partnercégként kiterjesztett DAIKIN műszaki és szakmai támogatásban részesülünk, első kézből értesülünk az újdonságainkról, gyártói képzéseken veszünk részt, hogy a lehető legmagasabb szakmai színvonalon és hozzáértéssel szolgáljuk ki ügyfeleinket.


klímatelepítés debrecen Daikin HCE partnerrel ICE-STAR Szerviz Kft.
DAIKIN HCE partnerként célunk, hogy magas szakmai színvonalon szolgáljuk ki ügyfeleinket

Kiterjesztett biztonság

A berendezésekre a jótállás akkor érvényesíthető, ha a DAIKIN által feljogosított partner végezte a telepítést, az üzembehelyezést, és a kötelező karbantartást az előírásoknak és feltételeknek megfelelően.

Sőt, ha Ön DAIKIN Home Comfort Expert partneren keresztül vásárol és telepít klímát, +2 év kiterjesztett alkatrész garanciát is kaphat DAIKIN split berendezéséhez. (feltétele a Daikin Stand By Me weboldalon történő regisztráció, amit HCE partner végezhet el). Ez kézzel fogható előnyt jelent az Ön számára.


Az egyszerűtől a nagyszabású klímarendszerekig

Mivel egy klímaberendezés általában hosszú távú beruházás, ezért érdemes komoly tapasztalattal rendelkező megbízható klímatelepítő céget választania.


Klímatelepítés DAIKIN HCE szolgáltatás
Érdemes komoly tapasztalattal rendelkező, megbízható klímatelepítő céget választani

Büszkék vagyunk rá, hogy már több ezer klímaberendezést telepítettünk az otthoni split klímáktól egészen a hatalmas ipari és kereskedelmi klíma- és légtechnikai rendszerekig.

Legyen bármilyen kihívás vagy igény klíma kapcsán, az ICE-STAR Szerviznél a legmagasabb színvonalú megoldásokkal állunk rendelkezésére. Forduljon hozzánk bizalommal.