Profi hűtéstechnikával versenyelőnyhöz jutni? Segítünk!

Profi hűtéstechnikával versenyelőnyhöz jutni? Segítünk!Több mint 20 éve dobog a szívünk a hűtés- és klímatechnikai megoldásokért. Ez idő alatt már több száz vállalkozásnak segíthettünk hűtéstechnikai kivitelezésben, szervizben, vagy éppen karbantartásban. Ráláthattunk működésükre, igényeikre, elvárásaikra, problémáikra, amikre megoldást találva rengeteg tapasztalatra és tudásra tettünk szert. Tapasztalataink alapján bizton állítjuk, hogy profi hűtéstechnikával valós stratégiai előnyökre tud szert tenni egy vállalkozás.

A hatékony hűtéstechnikai rendszer előnyei

Költségmegtakarítás

Hatékony hűtéstechnikai rendszerek csökkenthetik az energiafogyasztást és a fenntartási költségeket. Ennek eredményeként javulhat a vállalkozás nyeresége. A mai rezsiárak mellett ez igen komoly tényező…

Megbízhatóság és üzembiztonság

A meghibásodások és a hűtéstechnikai problémák elkerülése vagy az azonnali javítás lehetősége növeli az üzembiztonságot és csökkenti a működési kockázatot.

Termékminőség és frissesség

Az élelmiszeriparban például a megfelelő hűtéstechnikai rendszerrel lehetővé válik a termékek megfelelő hőmérsékleten történő tárolása, így hosszabb ideig megőrizhető a frissességük. Ez növelheti az ügyfél elégedettségét.

Tárolási kapacitás növelés

A megfelelő hűtéstechnikai rendszerrel növelhető a tárolási kapacitás, ami lehetővé teszi a nagyobb készlet tartását, hozzájárulva a vállalkozás növekedéséhez, a szezonális igények gyorsabb kielégítéséhez.

Környezetvédelem

Az energiahatékony hűtéstechnikai rendszerek csökkentik a környezeti terhelést és hozzájárulnak a fenntarthatósághoz, ami egyre fontosabb tényező a mai üzleti világban.

Profi hűtéstechnikával komoly stratégiai előnyökre tud szert tenni egy vállalkozás.

Megbízható hozzáállás, profi szolgáltatás

Tudjuk, hogy minden területnek, iparágnak megvannak a sajátos, mondhatni speciális hűtéstechnikai igényei. Az alábbi területeken, iparágakban rengeteg tapasztalatot és tudást szereztünk már, így bizalommal fordulhat hozzánk, legyen szó zöldmezős beruházásról, a meglévő hűtésrendszer korszerűsítéséről vagy eseti szervizről, karbantartásról:

Épületkomplexumok

Üzletek, raktárak, logisztikai központok, irodák, és ipari létesítmények hűtés-és klímatechnika megoldásai.

Referenciáink: WOLT, Debreceni Egyetem, Westend stb.

Élelmiszeripari hűtés

Az élelmiszeriparban a hűtés és fagyasztás nélkülözhetetlen a termékek tárolásához és szállításához. Ide tartoznak a hűtőkamrák, hűtő- és fagyasztószekrények, hűtőkonténerek, terméksokkolók illetve feldolgozó üzemek hűtőrendszerei.

Referenciáink: Nádudvari Élelmiszer Kft., Ecomeat Kft., Hungerit Zrt. Ledora Plus Kft., Asiafood Kft. stb.


Az élelmiszeriparban a hűtés és fagyasztás nélkülözhetetlen a termékek tárolásához

Gyógyszeripari hűtés

Gyógyszerek, vakcinák és orvosi eszközök gyártásához, tárolásához, laboratóriumi vizsgálatokhoz szükséges hűtőrendszerek.

Referenciáink: TEVA Zrt., Dispomedicor Kft.


Technológia specifikus hűtésre a gyógyszeriparban is nagy szükség van

Nyomdaipari hűtés

Nyomdák és egyéb vegyipari cégek speciális hűtési igényeire is van megoldásunk.

Referenciáink: Folkem Nyomdaipari és Szolgáltató Kft., Pharma Print Kft., RR Donnelley Magyarország Kft., stb.

Hűtés az informatikában

Adatközpontokban (data center) fontos a számítógépek és szerverek hűtése, hogy megakadályozzák a túlmelegedést és a meghibásodást.

Referenciáink: NI Hungary Kft., EPAM Systems Kft., Szuperszámítógép – Debreceni Egyetem, stb.


Adatközpontokban (data center) fontos a számítógépek és szerverek hűtése

Hűtés a gyártásban

Gyártási folyamatoknál szükséges speciális hűtésrendszerek tervezése és kivitelezése.

Referenciáink: BorsodChem Zrt.

Hűtés kórházakban

Kórházakban a hűtés nélkülözhetetlen az orvosi felszerelések és minták tárolásához, valamint a műtők és betegszobák hűtéséhez.

Referenciáink: Kenézy Gyula Campus - KLINIKAI KÖZPONT

Hűtés kereskedelmi egységeknek

Élelmiszerbolt, cukrászda, pékség, étterem, szupermarket stb. számára hűtőpultok, hűtővitrinek, fagyasztó ládák, fali hűtők és mélyhűtők, hűtőkamrák, sokkolók, klímaelválasztás és egyéb gépészeti megoldások.

Referenciáink: SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft., Lidl Magyarország Bt., ALDI MAGYARORSZÁG ÉLELMISZER Bt., Hajdú-Coop Zrt. stb.


A különböző hűtésmegoldások a kereskedelmi egységeknek elengedhetetlen

…és bármi, amit hűteni lehet

Néhány hűtéstechnikai feladatot nem lehet kategóriákba sorolni. Ön is úgy gondolja, hogy valamilyen speciális rendszerre van szüksége? Bátran keressen minket!


A régió meghatározó hűtéstechnikai szolgáltatójaként egyértelmű célkitűzésünk van: olyan költséghatékony, megbízható és környezetbarát hűtési megoldásokat kínálni partnereinknek, amivel hozzájárulhatunk a sikeresebb vállalkozásukhoz.

Ha új ipari- vagy kereskedelmi hűtésberuházáson gondolkodik, vagy szeretné meglévő rendszerét energetikailag korszerűsíteni, hatékonyabbá tenni, keressen bennünket bizalommal.