7 nyomós érv a hőszivattyú mellett!

7 nyomós érv a hőszivattyú mellett!



A hőszivattyú amely egykor a technológiai jövő részét képezte, mára a jelen megoldása a fenntartható fűtés és hűtés szempontjából. Íme hét rövid és nyomós érv, ami miatt egyre többen választják a hőszivattyús technológiát a hagyományos fűtési rendszerekkel szemben.



 1. 3 az 1-ben funkció

  Nem csak fűthet, de akár hűthet vagy melegvizet is előállíthat egyetlen rendszerrel. A hőszivattyúk egész évben komfortos hőmérsékletet biztosíthatnak otthonában.

 2. Rezsibarát

  A hőszivattyú kitűnő hatásfoka miatt gazdaságosan üzemeltethető, amivel jelentősen csökkentheti rezsiköltségeit. Ráadásul GEO/H tarifával kedvezményes áron vételezhet áramot a hőszivattyú működtetéshez, így még többet megtakaríthat!

  Nem érdemes kockáztatni, bízza szakemberekre hőszivattyús rendszerét
 3. Kényelem

  Hőszivattyúját egyszerűen akár a mobiltelefonról is vezérelheti. Személyre szabott hőmérsékletet élvezhet otthonában bármikor.

 4. Környezetvédelem

  A megújuló energiát felhasználó hőszivattyúk környezetbarát alternatívát jelentenek a hagyományos fűtési rendszerekkel szemben.

 5. Hosszú élettartam

  A jól karbantartott hőszivattyúk évekig, évtizedekig kiválóan működnek és megbízható megoldást nyújtanak.

  A csendes működés és alacsony zajszint is fontos szempont hőszivattyúnál

 6. A hőszivattyú csendesen működik

  Szinte teljesen zajtalanul működik a hőszivattyús rendszer kültéri egysége is, így nem zavarja a kerti kikapcsolódást, programokat.

 7. Biztonságos

  Mivel a hőszivattyú rendszer nem égés alapon működik, nem áll fenn annak veszélye, hogy a tüzelőanyag szivárogjon, vagy netán belobbanjon és felgyújtsa a helyiséget. Nem bocsát ki füstöt vagy egyéb károsanyagot, így megszűnik a szén-monoxid-mérgezés veszélye is.


A hőszivattyúk tehát nem csupán környezetbarát és energiatakarékos alternatívát jelentenek, hanem kényelmes és gazdaságos megoldást is kínálnak otthoni fűtésre és hűtésre. Fedezze fel a jövő fűtési és hűtési technológiáját a hőszivattyúval, és engedje meg nekünk, hogy segítsünk Önnek ezen az izgalmas úton!


Mivel a hőszivattyú hosszútávú befektetés, érdemes rutinos szakemberre bízni a telepítést

Amennyiben szeretne többet megtudni hőszivattyú szolgáltatásunkról, hogy miért érdemes az ICE- STAR Szervizre bíznia hőszivattyú projektjét, kattintson ide.