Sajtótájékoztatón jártunk

Sajtótájékoztatón jártunk

A debreceni városvezetés és az EDC által szervezett szerdai sajtótájékoztatón jelentették be a Beszállítói Fórum megrendezését, amely kapcsolatfelvételi lehetőséget teremt a debreceni nagyvállalatok és a helyi kis- és középvállalkozások között. KKV oldalról meghívott vendégként Szabó Zsolt ügyvezetőnk is nyilatkozott.


Sajtótájékoztatón jelentették be a Beszállítói Fórum megrendezését, amit 2024. március 7-én rendeznek meg Debrecenben
Sajtótájékoztatón jelentették be a Beszállítói Fórum megrendezését, amit 2024. március 7-én rendeznek meg Debrecenben

A debreceni városvezetés és az EDC Debrecen Város- és Gazdaságfejlesztési Központ kiemelt célja és feladata, hogy elősegítse a városban működő vállalkozások közötti piaci kapcsolatok, együttműködések erősítését, annak érdekében, hogy minél több helyi kis- és középvállalkozás tudjon sikeresen becsatlakozni a debreceni nagyvállalatok és a multinacionális vállalatok termelési és szolgáltatási értékláncába.

Ezt a célt elősegítve Debrecen alpolgármestere, Barcsa Lajos úr és Pécskay Zoltán, az EDC Debrecen Kft. ügyvezetője sajtótájékoztató keretében jelentették be, hogy idén március 7-én megrendezik az EDC Beszállítói Fórumát. A rendezvényen lehetőséget biztosítanak arra, hogy a helyi kis- és középvállalkozások B2B beszélgetések formájában bemutatkozhassanak 12 debreceni nagyvállalat képviselői számára, megismerve a beszállítóvá válás feltételeit és az együttműködés lehetőségeit.


Szabó Zsolt ügyvezető (ICE-STAR Szerviz Kft.), Pécskay Zoltán ügyvezető (EDC Debrecen Kft), Barcsa Lajos Debrecen
alpolgármestere, Juhász Csaba ügyvezető (Manz Hungary Kft.)
Szabó Zsolt ügyvezető (ICE-STAR Szerviz Kft.), Pécskay Zoltán ügyvezető (EDC Debrecen Kft), Barcsa Lajos Debrecen alpolgármestere, Juhász Csaba ügyvezető (Manz Hungary Kft.)

A sajtótájékoztatónak otthont adó Manz Hungary Kft. ügyvezetőjét, Juhász Csabát, valamint Szabó Zsoltot, az ICE- STAR Szerviz Kft. ügyvezetőjét kérték fel arra, hogy megosszák tapasztalataikat a tavalyi EDC Beszállítói Fórumról és gondolataikat a helyi KKV-k multinacionális vállalatok termelési és szolgáltatási értékláncába történő bekapcsolódásának lehetőségeiről.


A Beszállítói Fórumról további részleteket a Debrecen Televízió alábbi rövid videóösszeállításában talál:


A Beszállítói Fórumról további részleteket a Debrecen Televízió alábbi rövid videóösszeállításában talál