Új hűtésrendszert telepítettünk a Nádudvari Élelmiszer Kft.-nek

Új hűtésrendszert telepítettünk a Nádudvari Élelmiszer Kft.-nek

Hazánkban a legtöbb áruház polcain elérhető Nádudvari hús, tej- és mirelit termékei igen kedveltek és népszerűek. A Nádudvari Élelmiszer Kft. által készített termékek nemcsak a fogyasztók, de a szakma elismerését is kivívták már több alkalommal is. (Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegy, Érték és Minőség Nagydíj stb.)


Hazánkban nagy népszerűségnek örvendenek a Nádudvari hús, tej- és
                        mirelit termékei
Hazánkban nagy népszerűségnek örvendenek a Nádudvari hús, tej- és mirelit termékei

Az elmúlt években hatalmas fejlődésen ment keresztül a nádudvari cég, ahol komoly hangsúlyt fektetnek a minőségre. A vállalat jövőképe, hogy európai szinten is versenyképes élelmiszeripari vállalattá váljanak, ezért folyamatos fejlesztésekkel és beruházásokkal szeretnék fokozni a hatékonyságot.

E stratégiai célból került sor a nádudvari húsüzemük hűtésrendszerének teljes korszerűsítésére is, amelyben cégünk az ICE-STAR Szerviz komoly szerepet vállalt.


A húsüzem hűtésrendszerének korszerűsítése a hatékonyság jegyében
A húsüzem hűtésrendszerének korszerűsítése a hatékonyság jegyében

„A nádudvari húsüzemünkben ammónia gázt használtunk hűtésére, legyen szó feldolgozó vagy tároló-fagyasztó helyiségről. A felszökő energiaárak valamint a zöldebb működés iránti törekvésünk miatt úgy döntöttünk, hogy szeretnénk egy korszerűbb, energetikai szempontból hatékonyabb hűtésrendszert kialakítani.

A húsüzemünk új, komplex hűtéstechnikai rendszerének kivitelezésében pedig az ICE-STAR Szerviz Kft. segítségét kértük.


Munkatársaink a húsüzem új hűtéstechnikai rendszerének telepítése közben
Munkatársaink a húsüzem új hűtéstechnikai rendszerének telepítése közben

Az új technológia freon (R449a) hűtőközeget használ inverteres berendezésekkel, amelyek sokkal hatékonyabb és energiatakarékosabb működést tesznek lehetővé maximálisan kielégítve a gyártóüzem hőmérséklet igényeit. Ráadásul a távfelügyeleti rendszernek köszönhetően az irodából, vagy akár otthonról is a termelési folyamatokhoz tudjuk optimalizálni és beállítani az üzem helyiségeinek hőmérsékletét.


Energiahatékony BITZER ECOSTAR aggregátok
Energiahatékony BITZER ECOSTAR aggregátok

Az ICE-STAR Szerviz szakemberei profi hozzáállással végezték el a munkát, mindig készséggel álltak rendelkezésünkre a kivitelezés teljes ideje alatt és azt követően is. Mind szakmailag, mind hozzáállásban maximálisan elégedettek vagyunk velük, így a jövőben is szívesen működünk majd együtt.”


Kovács Krisztián

Műszaki vezető - Nádudvari Élelmiszer Kft.


Ezúton is szeretnénk megköszönni a bizalmat a Nádudvari Élelmiszer Kft.-nek, és további sok sikert kívánunk a jövőbeli célok elérésében!